
Υγιεινό παγωτό σοκολάτα στο τσάκα τσάκα!
Όποιος τρελαίνεται για παγωτό σοκολάτα, να σηκώσει χέρι!
Εγώ σηκώνω και τα δύο χέρια, μη σας πω και τα πόδια μαζί!
Με τη σοκολάτα ούτως ή άλλως διατηρώ σχέση μακροχρόνια, έντονου πάθους και πόθου! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας!
Με τη ζάχαρη όμως έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας, αφενός γιατί δε θέλω να ξαναπάρω τα κιλά που έχασα στην καραντίνα, αφετέρου, θέλω να αποφύγω χοληστερίνες, ινες, ρίνες!
Σας έχω πει μιλήσει ήδη εδώ για το παγωτό με μπανάνα και κουβερτούρα και τώρα θα σας πω μία ακόμα υγιεινή, αλλά πάντα πεντανόστιμη, πρόταση της Λου!
Υλικά
- 3 – 4 μπανάνες κομμένες ροδέλες στην κατάψυξη
- 100 γραμ.κουβερτούρα
- 3 κουταλιές μέλι
- Προαιρετικά τριμμένη κουβερτούρα από πάνω ή πολύχρωμα κουφετάκια σοκολάτας για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Στο μούλτι χτυπάμε τις παγωμένες ροδέλες από μπανάνα μέχρι να γίνουν αλοιφή. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις τρεις κουταλιές μέλι και ξαναχτυπάμε. Τέλος προσθέτουμε σε μικρά κομματάκια την κουβερτούρα που την είχαμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου και ματαξαναχτυπάμε!
Στη συνέχεια σερβίρουμε και ή τρώμε κατευθείαν, όπως έκανα με το πρώτο μπολ ή το βάζουμε κατάψυξη για επόμενη φορά, όπως έκανα με το δεύτερο μπολ!
ΥΓ: Το παρόν Blog διαθέτει κι άλλες συνταγές για παγωτό λιγότερο υγιεινές αλλά εξίσου νόστιμες! Για δείτε κι εδώ!
About Author

